Nadogradnja trepavica

Koji su tipovi nadogradnji?

1.

Nadogradnja trepavica
“1 na 1”

Tretman gde se na svaku prirodnu trepavicu lepi po jedna veštačka lepkom posebno namenjenim za ovu upotrebu  – naziva se “1 na 1” tehnika.

Ovaj tip nadogradnje trepavica je veoma popularan, a kao rezultat dobijaju se duže trepavice, prirodnog izgleda, koje ne deluju previše dramatično. Mnogim devojkama sa kraćim trepavicama ovaj tretman je omiljen.

2.

Nadogradnja trepavica
“volumen”

Nadogradnja zvana “volumen” podrazumeva da se umesto jedne, lepi snop od nekoliko  trepavica.

 

Ovom tehnikom dobija se efektniji, raskošniji rezultat u odnosu na gorepomenutu tehniku. Trepavice su gušće i upadljivije

3.

Nadogradnja trepavica
“mix”

Na pojedinim mestima veštačka trepavica se pojedinačno nadograđuje na jednu prirodnu trepavicu, a na pojedinim mestima se snop sa više  trepavica nadograđuje na jednu prirodnu trepavicu.

Održavanje

Odrzavanje trepavica nakon tretmana nadogradnje.

Vaše trepavice ne bi trebale da dolaze u kontakt sa vodom najmanje 24 sata nakon tretmana, kako bi se lepak pravilno vezao za trepavicu. 

Nikako nemojte nanositi običnu ili vodootpornu maskaru. Većina brandiranih maskara sadrže hemijska svojstva i ulja koja mogu da razblaže lepak. Uklanjanje maskare sa vaših nadograđenih trepavica može doprineti procesu preranog opadanja.

Posebnu pažnju treba da obratite prilikom samog čišćenja lica, tj predeo oko očiju. Nežnim pokretima očistite područje oko očiju i izbegavajte bilo koju vrstu proizvoda na bazi ulja. Razlog je sličan kao sa maskarom, jer ulje može da razblaži lepak i prouzrokovaće prerano opadanje trepaciva. Ovaj deo je bitan za predeo oko očiju, a sam proces čišćenja i održavanja vašeg lica možete normalno da obavljate.

Nikada nemojte upotrebljavati stezaljku za podizanje trepavica, jer može trajno da ošteti ne samo nadograđene već i prirodne trepavice.

Gde se nalazimo?