PhiLings

Tretmani lica i tela

PhiLings je zajednički naziv za Phi-Ion i Microneedling kozmetičke tretmane. U pitanju s dve revolucionarne tehnike koje se međusobno dopunjuju i mogu se izvoditi zajedno ili odvojeno, u zavisnosti od toga šta su razlozi za dolazak na tretman.

Delovanje PhiLings tretmana bаzira se na podsticanju proizvodnje prirodnog kolagena i zaštiti kože od loših spoljnih uticaja sa jedne strane, dok se sa druge strane uklanjaju razne vrste nepravilnosti i znakovi starenja na koži.

Posebna vrednost PhiLings tretmana oslikava se u tome što koža izgleda podmlađeno, hidrirano, zategnuto i zdravo, 24 sata nakon tretmana i bez hirurških zahvata.

PhiLings

Microneedling

Revolucionarni tretman iz Phi Academy, koji dokazuje da deluje i ostvaruje vrhunske rezultate.  Microneedling ima za cilj stimulaciju mikrocirkulacije i posticanje prirodnih procesa biregeneracije kože. 

Tretmanom dovodimo do duboke hidratacije, povećanog tonusa kože koja postaje glatka i čvrsta. Postičemo kolagen iz kože na delovanje, bore postaju manje vidljive, a koža izgleda mlada i svežija.

Različitim ampulama moguće je rešavanje različitih problema. 

U ponudi imamo:
– JIVE ili TANGO microneedling gel za duboku hidrataciju kože, zaglađivanje bora, podsticanje kolagena na rad
– SCARS PHI NEEDLING GEL – gel za ožiljke na licu, strije, ožiljke od akni
– SPOTS PHI NEEDLING – gel za uklanjanje sunčevih fleka, staračke fleke, hormonalne i druge promene na koži
– HAIR GROWTH MICRONEEDLING – gel koji stimuliše rast kose

Nakon tretmana koristimo TANGO FACE MASK ili JIVE FACE MASK , za kućnu negu ULTIMATE SKIN COCTKTAIL, visoko koncetrisan hijaluronski koktel. 

PhiLings

PhiIon - plasma pen

Predstavlja tehniku za precizno određenu sublimaciju gornjeg sloja kože. Princip je utemeljen na prenosu kontrolisane količine energije ionizacijom atmosferskog zraka, temeljen je na stvaranju serije vrlo sitnih tačkica raspoređenih na 1 mm razmaka, pored linije zatezanja, na samoj površini kože.

Ovim procesom potiče se trenutna kontrakcija i učvršćivanje vlakana kože, kako bi se stvorio tzv. lifting, odnosno zatezanje kože, te postigao učinak remodeliranja i pomlađivanja. Ova metoda koristiti se za tretiranje specifičnih područja kože, bez oštećenja okolnog tkiva.

Tretman omogućuje učinkovitu nekiruršku blefaroplastiku očnih kapaka, gornjih i donjih, tretiranje bora, uklanjanje bradavica i sl.

Tretman je bezbolan.

Gde se nalazimo?